Tothom sap que menjar cada dia un croissant per esmorzar no és saludable. Però hi ha moltes altres afirmacions sobre alimentació saludable que, de tanta informació (de vegades contradictòria) que rebem, ja no sabem si són certes o no. Això fa que a vegades sigui complicat organitzar un menú setmanal equilibrat i saludable: quants cops podem menjar pasta? Millor integral? Haig de reduir la carn? I si tinc colesterol què faig amb els ous? La fruita, quan és millor menjar-la?
Totes aquestes preguntes i moltes més les resoldràs en aquest curs. Aprendràs a organitzar un menú setmanal equilibrat, saludable i que t’ajudi a prevenir futures patologies com la diabetis tipus 2, l’anèmia, la inflamació, i moltes altres.
És més fàcil prevenir problemes de salut que curar-los un cop ja els tens. I per aconseguir això, els aliments són un bon aliat! Combina bé els aliments i guanyaràs salut sense deixar de banda el plaer de menjar.