Receptes d'estiu amb carbassó
El carbassó és un aliment d'estiu molt versàtil i molt saludable. Aquí et deixo 3 idees fàcils, saludables i boníssimes que pots menjar tant per dinar com per sopar:
1. Amanida de carbassó
Talla el carbassó a tires i afegeix tomàquet, olives, mozzarella i fruits secs per tenir una amanida ben ràpida de fer i boníssima. Per tallar-lo, pots fer servir uns ratlladors especials per tallar-lo en forma d'espaguetis o pots fer servir un ratllador comú per tallar-lo en forma de fideus.
El carbassó no s’ha de coure, però pot tenir més bon gust si el prepares el dia abans i el deixes amanit amb suc de llimona.
2. Carbassó farcit
Farceix el carbassó amb les verdures que més t’agradin i, si vols, també hi pots afegir tonyina, gambetes o carn. Pots saltejar el farcit a la paella i, després, un cop tinguis els carbassons farcits, ho pots gratinar tot junt al forn.
3. Pinxos de carbassó
Talla el carbassó en làmines i cou-les a la planxa. Un cop les tinguis cuites (vigila que no se't cremin), enrotlla-les amb un tros de formatge feta o de tofu a dins.
Prepara el pinxo com més t’agradi: per exemple, amb cherrys o olives.
Bon profit i a gaudir-ho!
Comentaris