Tallers infantils al The Samba Campus
Aquest mes de juliol he col·laborat amb The Samba Campus fent tallers de nutrició a la UE Porqueres, al CF Peralada, al CF Les Preses i al CEF Bosc de Tosca.
Els nens i nenes que han participat en el taller han posat a prova el seu paladar. Hem fet concursos per veure qui era capaç d'endevinar més aliments amb els ulls tancats, només a partir del gust i de la seva textura dins la boca. Han tastat aliments com el coco deshidratat, el gaspatxo, la pastanaga, la poma, els festucs, els albercocs, el iogurt, i molts d'altres! Alguns aliments ja formaven part de la dieta habitual dels participants, però d'altres eren totalment desconeguts.
Tots/es han après nous aliments que podran incorporar a la seva dieta i a la de la seva família! El paladar s'ha d'educar des de petits per aconseguir menjar gran varietat d'aliments en l'edat adulta. Com més variada sigui la dieta i més colors tingui, també serà més rica nutricionalment.
Moltes gràcies a tots/es per participar!
Comentaris