Educació nutricional

L'educació nutricional hauria de ser una assignatura obligatòria per a tothom a l'escola. Uns bons hàbits nutricionals, a part de prevenir patologies, també milloren la salut mental i emocional. Si vols millorar la teva educació nutricional, la de la teva família, o sou un grup d'amics o companys de feina interessats en fer-ho, et proposo diferents mètodes que et poden ser útils.

Resolució de dubtes

Resolució de dubtes

Vine a la consulta i resolem tots els dubtes que tinguis sobre la teva alimentació actual o la de la teva família. Si vols, porta a la consulta el menú setmanal que segueixes o seguiu a casa i el modificarem per millorar-lo i que sigui un menú saludable i sense dèficits nutricionals. També aprofitarem per resoldre mites i tots allò que hagis llegit i no tinguis clar si és cert.

Xerrades, cursos o tallers

Xerrades, cursos o tallers

Si t'agradaria que vingués a parlar sobre un tema en concret de nutrició o de temes més generals de salut i nutrició, escriu-me i mirem el format més adequat per allò que busquis. Podem organitzar una xerrada, un curs presencial, un curs online o petits tallers, tant per a grups d'amics, com per famílies, empreses o institucions.

Elaboració de materials

Elaboració de materials

Si tens ganes d'aprendre coses sobre un tema en concret o tens un llistat de dubtes i t'agradaria que t'elaborés un dossier amb tota aquesta informació, escriu-me i busquem la manera més adequada per resoldre les teves inquietuds. També em pots demanar materials d'educació nutricional per l'escola, casa, feina, campaments... pel que necessitis.