Resolució de dubtes

A la consulta també hi pots venir per resoldre dubtes, tant de manera presencial, online o per correu electrònic. M'adapto a la metodologia que et sigui més còmode. Et puc ajudar a resoldre dubtes de diferents tipus, com per exemple:

Reorganització del menú

Reorganització del menú

No saps si el teu menú t'aporta tots els nutrients necessaris per a la salut? Voldries que el teu menú també fos vàlid pels teus fills? Quants dies hauries de menjar carn? Apunta què menges una setmana i posarem ordre al menú.

Mites de la nutrició

Mites de la nutrició

Has llegit tanta informació sobre alimentació que ja no saps què és cert i què no? Vine i resoldrem tots els dubtes i mites que hagis sentit. Sempre hi hauria d'haver una base científica darrere de totes les informacions.

Dubtes de la dieta actual

Dubtes de la dieta actual

No saps si esmorzes bé? El sopar t'aporta tots els nutrients necessaris perquè el cos es recuperi durant la nit? Saps si estàs menjant suficient proteïna per les teves necessitats? Parlem-ne i valorem-ho.

Llistat de dubtes

Llistat de dubtes

Tens molts dubtes sobre algun tema de nutrició o sobre temes variats? Fes una llista amb tots els dubtes i vine a la consulta. Intentarem resoldre'ls tots de manera senzilla i sempre des d'una base científica.

Assessorament d'analítiques

Assessorament d'analítiques

T'ha sortit una analítica de sang alterada i no entens què vol dir? T'agradaria saber com es relaciona cada paràmetre amb l'alimentació? O saber quins són els nivells òptims dels paràmetres? Escriu-me i ho resoldrem.

Suplementació natural

Suplementació natural

T'han recomanat uns suplements i no saps si tenen evidència científica? Busques algun suplement natural per tractar algun símptoma o patologia? Explica'm la teva situació i t'assessoraré.