Xerrades, tallers i cursos

Quines xerrades i tallers he fet?

Alimentació antiinflamatòria

Alimentació antiinflamatòria

Vols aprendre els punts bàsics de l'alimentació antiinflamatòria? Vols saber com tenir un sistema immunitari fort? Resoldrem mites de la nutrició i tots aquells dubtes que tingueu sobre l'alimentació perquè ho pugueu aplicar de manera senzilla al vostre dia a dia i, així, prevenir patologies.

Alimentació preventiva per a tothom

Alimentació preventiva per a tothom

Vols aprendre els punts bàsics de l'alimentació per prevenir patologies? En aquesta xerrada aprendràs això i molt més. Resoldrem mites de la nutrició i tots aquells dubtes que tingueu sobre l'alimentació perquè ho pugueu aplicar de manera senzilla al vostre dia a dia.

Alimentació complementària i BLW

Alimentació complementària i BLW

No saps com començar a introduir els aliments al teu fill/a després de la lactància? Quin ordre cal seguir? Quin és el millor mètode per fer-ho? Farinetes, sòlids, etc? La introducció d'aliments és un moment clau per la salut i l'educació alimentària dels nadons en un futur.

Taller d'educació nutricional

Taller d'educació nutricional

El paladar es pot reeducar i trobar nous gustos per poder incorporar nous aliments a la dieta. Una dieta variada és clau per prevenir problemes de salut en un futur. Amb aquest taller, els infants aprendran i jugaran amb nous gustos i textures d'aliments saludables per a ells.

Alimentació preventiva infantil

Alimentació preventiva infantil

Et preocupa la salut dels teus fills/es? Saps que la seva alimentació en l'etapa de creixement és clau per a la seva salut quan siguin adults? Aprendràs els punts bàsics perquè els teus fills creixin bé i veuràs que sí que és possible fer un únic menú per a tota la família.

Alimentació en dependència

Alimentació en dependència

Tens a càrrec algú que es troba en situació de dependència? Un familiar? Un amic? Treballes amb gent gran? Aquesta xerrada t'aportarà eines per gestionar situacions com el restrenyiment, la diarrea, la polimedicació, insuficiència renal, el reflux, entre d'altres.

Alimentació esportiva infantil

Alimentació esportiva infantil

Els teus fills o filles fan algun esport i no saps com s'han d'alimentar abans dels partits o dels entrenaments? Amb aquesta xerrada aprendràs els punts clau per millorar el seu rendiment esportiu, però també per prevenir que tinguin dèficits nutricionals i assegurar un bon creixement.

.

Quins cursos he fet?

Nutrició i cicle menstrual (online)

Nutrició i cicle menstrual (online)

Aprèn els punts clau de l'alimentació per tenir un cicle menstrual saludable. No normalitzis viure amb símptomes com dolor, irregularitat del cicle o sagnats fora dels dies de la menstruació, i aprèn a controlar patologies com el SOP o l'endometriosi.

Alimentació preventiva (online)

Alimentació preventiva (online)

Aprèn les bases que tothom hauria de saber per elaborar un menú setmanal que tingui com a objectiu prevenir l'aparició de patologies (anèmia, colesterol, diabetis, inflamació, etc). Apte per a omnívors, vegetarians i gent de totes les edats.

.

Vols organitzar una xerrada, un taller o un curs?

...