Tractament multidisciplinari

Un tractament multidisciplinari és clau per tenir una bona salut: tant per a la prevenció de patologies com per al seu tractament. Pots completar el teu tractament nutricional amb un tractament de fisioteràpia i/o de psicologia per obtenir resultats més eficaços i de manera més ràpida.

FISIOTERÀPIA DE SÒL PÈLVIC

Helena Casal Plana

Fisioterapeuta especialitzada en sòl pèlvic Col·legiada número 13201

El sòl pèlvic és el gran desconegut per a la gran majoria de dones, però és important tenir-lo en bon estat de salut a qualsevol edat i a qualsevol etapa de la vida: dones esportistes, embarassades, a la menopausa, etc.

L'Helena et pot ajudar a prevenir i a tractar la incontinència urinària, l'endometriosi, problemes durant el postpart, dolor a les relacions sexuals, prolapses, restrenyiment, i molt més!

La nutrició i la fisioteràpia es potencien tant en la prevenció com en el tractament de símptomes i patologies. Un tractament global i personalitzat és clau per trobar la causa del teu problema i així poder-ho tractar de la manera adequada.

PSICOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ

Laura Albó Salellas

Psicòloga especialista en trastorns alimentaris i trauma/EMDR Col·legiada número 13201

Quan parlem de trastorns alimentaris, sovint pensem que el tractament va dirigit a tractar el símptoma (la restricció, el vòmit, els afartaments, l’excés de pes, l’activitat física desmesurada, etc), però l’èxit de la teràpia consisteix a tractar allò que no és visible a simple vista. Podem dir que el símptoma forma el 10% del problema i l’altre 90% restant té a veure amb altres factors com, per exemple, esdeveniments vitals estressants, creences disfuncionals, baixa autoestima, inestabilitat emocional, vivències traumàtiques, manca de gestió d’emocions, assumptes familiars, etc. La psicoteràpia se centra en l’arrel, en aquest 90%, per això els resultats del tractament són duradors en el temps.

La Laura et pot ajudar a prevenir i tractar trastorns alimentaris (anorèxia, bulímia, trastorns per afartament i TCA no especificats), així com l’alimentació emocional, l’autoestima, la insatisfacció amb la imatge corporal i a processar experiències traumàtiques o experiències adverses de vida mitjançant l’EMDR.

L’objectiu de la teràpia és acompanyar-te a reconciliar-te amb el teu cos, restaurar la teva relació amb l’alimentació i ajudar-te a veure’t a tu mateix/a.

Juntes, la nutrició i la psicoteràpia, són un acompanyament necessari en alguns casos. Treballar de forma paral·lela i coordinada ens permet oferir una atenció més global per ajudar-te a reconciliar-te amb l’alimentació i amb tu mateix/a.

RESERVA LA TEVA VISITA

Visites concertades

C/St Andreu, 27B (Porqueres)