Tractament nutricional

Un tractament nutricional et pot ser útil per tractar patologies, símptomes específics o per obtenir unes pautes personalitzades adaptades a la teva situació especial. Encara que dues persones tinguin els mateixos símptomes o objectius, la manera de tractar cada cas serà diferent. És per això que és tan important individualitzar les pautes en funció del context de cada persona. A continuació, hi tens les possibles situacions amb què et podria ajudar.

PATOLOGIES O SÍMPTOMES ESPECÍFICS

Patologies digestives

Patologies digestives

Restrenyiment, diarrea, gasos, acidesa, etc.

Tenir la panxa inflada tot el dia, diarrea, restrenyiment, reflux o altres problemes digestius, ens indica que el sistema digestiu necessita que fem canvis en la nostra alimentació. Als intestins s'hi fabriquen substàncies importants pel nostre organisme. És imprescindible tenir una bona salut intestinal per garantir una bona salut de tot el cos. 

Patologies hormonals

Patologies hormonals

Símptomes menstruals, fertilitat, SOP, etc.

El dolor menstrual és habitual, però no l'hem de normalitzar. Si hi ha dolor, és senyal que alguna cosa no funciona. En aquests casos, l'alimentació pot ser un bon aliat.
Una dieta antiinflamatòria i moltes altres modificacions de l'alimentació habitual poden ajudar-te regular les hormones. No esperis més i comença a posar-hi remei.

Patologies metabòliques

Patologies metabòliques

Obesitat, diabetis, colesterol, triglicèrids, etc.

Cada vegada és més habitual el diagnòstic de la síndrome metabòlica: conjunt de símptomes que augmenten el risc cardiovascular. L'estil de vida i l'alimentació són clau per prevenir i controlar aquesta síndrome, ja que molts cops no presenta símptomes evidents fins que ja és massa tard. Amb petits canvis a l'alimentació, aquesta síndrome pot ser reversible.

Patologies renals

Patologies renals

Insuficiència renal crònica, càlculs renals, etc

El ronyó és un dels òrgans depuradors més importants del nostre organisme. Tenir-lo en bon estat de salut és imprescindible perquè la resta d'òrgans funcionin bé. Si tens alguna patologia renal, és recomanable que segueixis una alimentació concreta per evitar l'empitjorament del teu ronyó i facilitar que segueixi filtrant la teva sang correctament.

Patologies autoimmunes

Patologies autoimmunes

Hipotiroïdisme de hashimoto, artritis, etc

Aquestes patologies cada vegada són més freqüents i cal controlar-les bé per evitar-ne els símptomes i l'aparició de noves patologies. En aquests casos, s'acostumen a pautar dietes molt restrictives, però l'estrès que et pot causar seguir una dieta així pot acabar sent contraproduent. La dieta i l'estil de vida s'han d'adaptar a cada persona.

Símptomes específics

Símptomes específics

Anèmia, picors, acné, fatiga, rampes, etc

A vegades, un dèficit de nutrients et pot provocar una sèrie de símptomes sense necessitat de tenir una patologia diagnosticada. L'alimentació i l'estil de vida poden tenir molt impacte en una gran quantitat de símptomes. Assegura't que no tens dèficits de cap nutrient essencial perquè el teu organisme treballi bé.

SITUACIONS ESPECIALS

Dieta vegetariana

Dieta vegetariana

Una dieta vegetariana pot ser igual de saludable que una dieta omnívora, però ha d'estar ben planificada per evitar dèficits com el ferro, la vitamina B12, el zinc, les proteïnes, entre d'altres.

Nutrició esportiva

Nutrició esportiva

Per rendir bé, no només cal seguir un bon entrenament, l'alimentació és igual d'important. No tothom ha de menjar com un esportista d'èlit, cadascú té unes necessitats i unes preferències diferents i cal adaptar-se.

Fertilitat, embaràs i lactància

Fertilitat, embaràs i lactància

La fertilitat, l'embaràs i la lactància són tres situacions on alguns nutrients hi tenen un paper especialment important. Seguir una dieta ben planificada pot ajudar a la salut hormonal femenina i masculina, al fetus i al nadó.

Pujar o baixar de pes

Pujar o baixar de pes

Tenir una composició corporal saludable no és només un tema estètic, també repercuteix a la salut. Sobretot el greix corporal: tenir un percentatge de greix corporal elevat és igual de perjudicial que tenir-lo massa baix.

Pautes familiars

Pautes familiars

Cuinar diferents menús dins d'una mateixa família no és pràctic. Planificar un sol menú que inclogui les necessitats dels diferents membres de la família sí que és possible. A més, facilita que s'adquireixin bons d'hàbits saludables.

Altres situacions

Altres situacions

Fer dejuni intermitent, treballar per torns, no tenir ganes de cuinar, i moltes d'altres situacions poden ser més fàcils i més saludables si es fan seguint una bona planificació nutricional per evitar dèficits.

Com funciona el tractament nutricional?

Per fer un tractament nutricional de qualitat i adaptat al màxim a tu, és necessari fer aquestes 3 visites explicades a continuació. La visita de revisió de les pautes es farà 3 setmanes després de l'entrega de les pautes.

PRIMERA VISITA

 • Entrevista per conèixer bé el cas
 • Valoració d'analítiques
 • Plantejament d'objectius
 • Opcional: anàlisi de la composició corporal (% de greix i de múscul)

70€

ENTREGA DE PAUTES

 • Entrega de les pautes nutricionals i del menú 100% adaptat a tu
 • Educació nutricional
 • Resolució de dubtes
 • Opcional: suplementació natural

70€

REVISIÓ DE PAUTES

 • Valoració de les pautes nutricionals i dels canvis realitzats
 • Modificació (si cal) de les pautes 
 • Resolució de dubtes
 • Educació nutricional

45€

Si sou una parella o una família amb el mateix objectiu, podeu venir junts a la mateixa visita en lloc de fer dues visites individuals. En aquest cas, el cost conjunt per visita és: primera visita - 90€; entrega de pautes - 90€; revisió de pautes - 60€.

I després del tractament, què puc fer?

Un cop acabat el tractament, tens l'opció de fer visites de seguiment per comentar el progrés del tractament, fer modificacions de les pautes, resoldre dubtes, valorar noves analítiques, etc. Un bon acompanyament és clau per aconseguir definitivament els objectius. Les visites poden ser quinzenals, mensuals o amb la freqüència que et pugui anar millor.

PROCEDIMENT

A les visites de seguiment farem el següent:

  • Revisió dels objectius
  • Adaptació de les pautes
  • Resolució de dubtes
  • Educació nutricional

TIPUS DE SEGUIMENT

El seguiment pot ser del tipus que et sigui més còmode:

  • Presencial
  • Online
  • Trucada
  • Correu electrònic

PREU DEL SEGUIMENT

El preu del seguiment, sigui del tipus que sigui, sempre és el mateix:

 

45€

 

Seguiment per parella o família: 60€

Si ja has vingut algun cop a la consulta, però ara necessites un canvi de pautes, tens altres objectius o vols resoldre uns símptomes que abans no tenies, pots venir a fer un seguiment de canvi d'objectius, no cal que tornis a fer una primera visita.