Serveis i tarifes

NUTRICIÓ CLÍNICA

VALORACIÓ NUTRICIONAL

DUBTES NUTRICIONALS

EDUCACIÓ NUTRICIONAL

Testimonis

AIDA - Dieta vegetariana

"Després d'un temps de seguiment amb la Berta per seguir una dieta vegetariana correcta, sóc més conscient del que menjo i no em fa tanta por menjar segons què. I ja no peso el menjar! Em va costar molt, però ara em sento molt millor. Merci per tot!"

JÚLIA - Dolors menstruals

"He tingut problemes de dolors menstruals greus tota la meva vida, havia perdut l'esperança quan vaig visitar la Berta per primera vegada. Pocs mesos després, puc dir que la dieta que estic seguint m'ha canviat la vida. A més de reduir moltíssim els dolors, he après a combinar els aliments, a mantenir una dieta vegetariana equilibrada i un estil de vida sa i actiu. La Berta no és només una gran professional que es basa en la ciència i estudis de la salut, també és una persona plena d'empatia, generositat i ganes d'escoltar. Molt recomanable i altament efectiva! Gràcies!"

CARLA - Restrenyiment

"La Berta em va aconsellar quins hàbits havia d'introduir o canviar per aturar el restrenyiment i mantenir una bona salut intestinal.  Els seus consells els he trobat fàcils de seguir, flexibles i molt, molt aclaridors! Durant la primera setmana ja vaig notar alguns resultats i segueixo molt satisfeta. Gràcies!"

PERE - Baixar pes

"Tinc una feina que estic tot el dia assegut, la dieta que em va preparar la Berta em va ser fàcil de seguir i vaig aconseguir resultats (10 kg) amb menys del que m'esperava. Estic molt content perquè no m'hauria imaginat fer una dieta amb aliments que m'agraden i sense tenir en compte les quantitats!!!!"

ANNA - Dolors menstruals

"Amb la dieta que em va fer la Berta he aconseguit exactament el que esperava: menjar sa, vegetarià i reduir els dolors de la regla. Sembla impossible perquè he vist resultats de seguida. En el meu cas, m'ho va presentar de manera molt senzilla (no has de comptar ni pesar res) i també flexible (sense restriccions extremes ni sobre esforços). Això fa que ho puguis aplicar de seguida al teu dia a dia i que no te'n cansis gens. Sens dubte és una informació que tinc per a tota la vida i li estic agraïda."

MIQUEL - Dieta saludable

"Gràcies als consells de la Berta ara penso els àpats amb més criteri, i en noto el canvi en molts aspectes de la vida, com l'estat d'ànim o la forma física. No m'havia adonat de fins a quin punt el que mengem afecta a com ens sentim i al rendiment del nostre cos. El tracte, a més, és immillorable."

NEUS - Baixar pes

"És encantadora i explica molt bé les coses, un tracte excel·lent"

HELENA - Valoració nutricional

"Molt bona experiència. 100% recomanable. 100% personalitzat. Em vaig sentir molt còmoda, escoltada i vaig rebre un molt bon feedback. Amb tres paraules: professionalitat, generositat, qualitat."

Tens ganes d'afegir el teu testimoni?